iPad reparation København

Super Mac Service på Østerbro tilbyder professionel reparation af alle iPad modeller. Med elektronikværksted på Østerbro udbedrer vi hurtigt skaderne på din iPad, så du igen kan surfe på nettet på din håndholdte tablet. Lige meget hvilken skade der er tale om, står vi klar til at tilbyde vores ekspertise, vi er nemlig eksperter i Apple produkter og lægger stor vægt på dag-til-dag-service, så du skal undvære din iPad i så kort tid som muligt.

Apples iPads er på ganske få år, gået hen og blevet en fast bestanddel i mange danske husstande. Denne tablet, der er så lille og let at man kan have den med overalt, bruges i både hjemmet, erhvervslivet og i undervisningen på skoler og gymnasier. Mulighederne er uendelige og alle, selv helt små børn, kan finde ud af at bruge en iPad.

iPad’ens design er lækkert, glat og strømlinet, men af netop denne grund er knust glas også noget de fleste iPad-ejere oplever fra tid til anden, da iPad’en let glider ud af hånden og ned på det hårde gulv. Knust glas er dog ikke grund nok til at udskifte iPad’en til en ny model, SUPERMAC er specialister i reparation af Apple produkter og tilbyder reparationer af iPads til rimelige priser.

Hos SUPERMAC kan du trygt indlevere din iPad, vores erfarne medarbejdere er alle uddannet i reparation og service af Apple produkter og al reparation foregår i vores elektronikværksted beliggende på Østerbro. Vores høje erfaringsniveau sikrer vores kunder en professionel og hurtig behandling, så iPad’en hurtigt kan tages i brug igen.

Hvad enten du ankommer i bil eller med offentlig transport, er det let at finde vores værksted.

Alle ugens hverdage står vi klar til at hjælpe dig, hvad enten der er tale om udskiftning af glas, udbedrelse af vandskade, reparation af volumenknappen, fejl på menuknappen, problemer med batteriet eller hvad end din iPad nu måtte fejle. Vi glæder os til at se dig hos Super Mac på Østerbro!

Kontakt os nemt

Kontakt os nu på tlf. 3296 1330 for en snarlig aftale.

Her ligger vi på Østerbro tæt ved Fælled Parken og Vibenhusrunddel