iPhone reparation København

Super Mac Service tilbyder hurtig, professionel reparation af alle iPhones, nye som gamle, og alle reparationer varetages af uddannet personale i vores elektronikværksted i København. Er din skærm smadret eller ridset, står vi klar til at udbedre skaderne, så du hurtigst muligt kan få din iPhone tilbage i perfekt stand.

Hos Super Mac Service ved vi, hvor væsentlig en rolle smartphonen spiller i den almindelige danskers hverdag. Vi bruger vores iPhones til at holde kontakten med menneskerne i vores liv, tjekke arbejdsmailen, tage billeder samt se hvornår den næste bus går. Det er ikke til at komme udenom, at vores iPhones er fuldstændig uundværlige og derfor er der også brug for hurtig og professionel service, hvis din telefon går i stykker. Du skal ikke undvære din telefon i længere tid end højst nødvendigt, og derfor går vi hos Super Mac Service højt op i at udføre de fleste iPhone reparationer allerede samme dag, telefonen bliver indleveret.

Super Mac Service i København er en kvalificeret og erfaren virksomhed, der ydbyder Apple support og elektronikreparationer af højeste kvalitet. Vi servicerer både private og virksomheder og har specialiseret os i reparation af Apple produkter.

Apples iPhones er strømlinede og trendy, men desværre også forholdsvis skrøbelige. Tabes telefonen bare en enkelt gang, vil man sandsynligvis opleve, at skærmen smadres eller bliver grim og ridset, og derefter vil der ofte være behov for at få udskiftet skærmen. SUPERMAC er specialister i alle former for iPhone reparationer, fx udbedringer af væskeskader og udskiftning af skærme og glas. Når du indleverer din iPhone hos os, er der ingen grund til frygt, din telefon er i gode hænder, idet alle reparationer udføres af erfarne, certificerede teknikere i vores elektronikværksted centralt placeret på Østerbro.

Vi ved, at der ofte er akut brug for hjælp, når det kommer til reparation af iPhones, og derfor behøver du heller ikke bestille tid eller ringe, før du kommer. Mød blot op i vores værksted på Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø og så tager vi stilling til dit problem hurtigst muligt.

Du når nemt vores værksted, hvad enten du kommer i bil eller med offentlig transport.

Fra mandag til fredag står vi klar til at hjælpe dig, hvad enten der er tale om udskiftning af skærme, fejl på menuknappen, reparation af volumenknappen, problemer med batteriet eller hvad end din iPhone nu måtte fejle. Vi glæder os til at se dig hos SUPERMAC på Amager!

Kontakt

Kontakt os på tlf. 3296 1330 for en aftale.

Her ligger vi på Østerbro tæt på Fælled Parken og Vibenhus Runddel