Mac reparation København

Med over 30 års erfaring med Apple er Super Mac Service med uddannede fagfolk, i stand til at varetage alle former for reparationer af Mac computere. I vores værksted på Østerbro yder vi både Mac support og reparerer på alle hidtidige modeller, hvad enten der er tale om Macbooks eller iMacs.

Mac computere er utrolig populære i Danmark, både på grund af deres brugervenlighed og ydeevne, men også på grund af deres flotte, strømlinede design. En computer er for de fleste danskere et uundværligt redskab i både hjemmet og på arbejdet og derfor er vi hos SUPERMAC udmærket klar over, at en Mac der går i stykker, skal repareres hurtigst muligt.

I SUPER Macs elektronikværksted på Østerbro kan du trygt indlevere din Mac. Vores medarbejdere er uddannet i reparation og service af Apple produkter og lægger stor vægt på dag-til-dag-service, så du hurtigst muligt kan benytte din computer igen.

Vi har et kæmpe lager af både nye og gamle reservedele til Mac og udfører reparationer som fx:

- Udskiftning af tastaturer
- Installering af software
- Udskiftning af skærme
- Logic Board reparation
- Reparation af defekt hardware
- Udskiftning af drev og dele

Mandag til fredag står vi til rådighed, hvis du oplever problemer med din Mac. Vi ved, at problemer ofte kan opstå ud af det blå, fx hvis du taber din computer og skærmen smadrer, og derfor behøver du heller ikke ringe på forhånd. Hvis bare du møder op i vores værksted, tager vi et kig på din computer og kommer frem til en god løsning til en rimelig pris.

Du finder vores værksted på Ved Klosteret 12, st. 2, 2100 København Ø, en central adresse der nemt nås med både bus, Metro og bil. Vi glæder os til at betjene dig i vores værksted på Østerbro.

Kontaktinformation

Ring til os for en aftale på tlf. 3296 1330.

Sådan finder du os på Østerbro - Tæt ved Fælledparken