MacBook reparation København

Oplever du problemer med din MacBook, men er du ikke selv i stand til at finde fejlkilden til problemet? Så tilbyder SUPERMAC på Amager i Kastrup fuld diagnose og fejlfinding af din MacBook for kun 300 kr. Med din tilladelse udbedrer vi fejlene, så du kan få din computer tilbage i topform! I vores elektronikværksted på Orions Alle 13, 2770 Kastrup tilbyder vi alle former for reparationer af Apple produkter, som fx de populære Macbooks.

Hos SUPERMAC ved vi, hvor vigtig en del computeren er i de fleste danskeres hverdag. Vi ved hvor frustrerende det er, og hvor mange problemer det kan skabe, hvis computeren går ned. Hos SuperMac.dk arbejder vi derfor utrolig hårdt på at levere effektiv og professionel service, så du skal undvære din computer i så kort tid som overhovedet muligt. Mange af vores reparationer kan faktisk foretages på under en time, så du kan få din MacBook med hjem igen allerede samme dag.

Du behøver ikke frygte for din computer, når du indleverer den hos os, alle vores medarbejdere er certificerede i reparation og service af Macbooks i særdeleshed og Apple produkter i al almindelighed. Med over 30 års erfaring med Mac tilbyder vi alle tænkelige reparationer som fx:

- Udskiftning af skærme
- Udskiftning af tastaturer
- Installation af software
- Udbedring af vandskader

Taber du din MacBook, så skærmen flækker, eller vil den pludselig ikke tænde, kan du mandag til fredag møde op i vores værksted på Orions Alle 13, 2770 Kastrup, hvor vi hurtigst muligt vil sørge for, at din computer igen kommer til at fungere som en drøm. Du kan enten tage bil eller bus til vores værksted, der ligger centralt placeret på Amager. Kommer du med bussen, skal du blot stå af på stoppet, der hedder Amagerbro Station, hvorfra der kun er sølle 150 meter til du står foran vores dør. Vi glæder os til at reparere din Macbook, så du igen kan få glæde af den i din hverdag.

Sådan kontakter du os

Ring blot på tlf. 3296 1330, så laver vi en snarlig aftale.

Her ligger vores butik på Amager, i Kastrup tæt på Københavns Lufthavn